Koral Ömür, görevini sürdürmeye aday | Güney Gazetesi Mersin

Koral Ömür, görevini sürdürmeye aday

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanı Koral Ömür, yaklaşan il kongresiyle ilgili konuştu. Yaklaşık 9 aydır il başkanlığı görevini yürüten Ömür, görevine devam etmek için aday olduğunu açıkladı.

Koral Ömür, görevini sürdürmeye aday


 

ELVAN KONUK

CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, 23 Eylül Cumartesi yapılacak olan İl Kongresi öncesi açıklama yaptı. Ömür, “Bir kongre sürecini geride bırakıyoruz. Bu süreçte bazı ilçelerimizde birden çok adaylı seçimler oldu, tartışmalar yaşandı. Ancak biz birbirine sıkı sıkıya bağlı kocaman bir aileyiz. Ülkemizin içinden geçtiği bu zor dönemde, hakkın, hukukun ve toplumsal adaletin yok edildiği bu günlerde, Türkiye’nin güçlü ve kenetlenmiş bir Cumhuriyet Halk Partisi’ne ihtiyacı var.  Bizim gençlere, kadınlara ve tüm halkımıza karşı bir sorumluluğumuz var. Bu nedenle, aile içerisindeki tartışmaları artık bir kenara bırakmalıyız ve birlik beraberlik içerisinde yolumuza devam etmeliyiz” dedi.

 

“YEREL SEÇİMDE TÜM İLÇELERİ KAZANACAK GÜÇTEYİZ”

 

Mersin’de CHP’nin yerel iktidarı elinde bulundurduğunu dile getiren Ömür, “Yerel seçimlerde Büyükşehirle birlikte, Mersin’in tüm ilçelerinde belediyeleri kazanacak güçteyiz. İl Kongremizi gerçekleştirdikten sonra hızla yerel seçim çalışmalarına başlayacağız. Örgüt olarak yerel seçimlerde, enerjimizle, motivasyonumuzla, kararlılığımızla sahada olacağız, her yerde olacağız, herkese dokunacağız. Tüm ilçelerimizde belediyeleri kazanmak için var gücümüzle çalışacağız. Tarsus, Yenişehir ve Mezitli Belediyelerimizi, Büyükşehir Belediyemizi, oyumuzu daha da arttırarak yeniden kazanacağız. Ve diğer ilçelerimizde de belediyeleri alarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin altı oklu bayrağını Mersin’in her yerine dikeceğiz” ifadelerini kullandı.

İl kongresinde il başkanlığı görevine devam etmek için aday olduğunu belirten Ömür, “Dinamik ve güçlü bir örgüt için, iletişim ve diyalogla, birlik beraberlik içerisinde, ötekileştirmeden, kapsayarak ve kucaklayarak yönetmek için adayım. Gelin hep birlikte, desteğinizle 23 Eylül’de yapılacak olan İl Kongremizden güçlü ve kenetlenmiş bir biçimde çıkalım ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni Mersin’de daha ileriye, daha başarılı günlere taşıyalım. Bu kez daha güçlü bir şekilde yerel iktidar zaferi yaşayalım. Sonrasında Cumhuriyet Halk Partisini genel iktidar yapalım” şeklinde konuştu.