Engelsiz e-ticaret projesine destek | Güney Gazetesi Mersin

Engelsiz e-ticaret projesine destek

Mersin Üniversitesi ile Mersin Umut Girişimciler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi, Mersin Yenişehir Halk Eğitim Merkezi, Mersin İşkur İl Müdürlüğü ve Akdeniz Kent Konseyi arasında “Engelsiz E-Ticaret Projesi”ne yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Engelsiz e-ticaret projesine destek


Mersin Üniversitesi Senato Odası’nda düzenlenen imza törenine Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, Mersin Üniversitesi Genel Sekreteri İsa Değirmenci, ÜEngelsiz Yaşam Birimi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Serhat Uçar, İşkur Mersin İl Müdür Vekili Ercan Gön, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Necmeddin Dinç, Akdeniz Kent Konseyi Başkanı Mustafa Erim, Mersin Umut Girişimciler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Başkanı Soner Demir katıldı.

İmza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, gerçekleştirilecek olan projeye Mersin Üniversitesi olarak destek vermekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, projenin gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkürlerini iletti.

Diğer katılımcıların da duygu ve düşüncelerini aktarmasının ardından iş birliği protokolüne imzalar atıldı ve toplu fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi. İmzalanan protokol ile Mersin Üniversitesi projeye akademik danışmanlık hizmeti verecek. (İHA)