Hükümet yapıyor, Gültak övünüyor | Güney Gazetesi Mersin

Hükümet yapıyor, Gültak övünüyor

Hükümet yapıyor, Gültak övünüyor


Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Özgürlük Mahallesi’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı’na tahsis ettikleri alana hükümet imkanları ile yapılacak Gençlik ve Spor Merkezi ile övünerek diğer belediyelere özellikle de Büyükşehir Belediyesi’ne örnek olmasını istedi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Özgürlük Mahallesi’nde yaklaşık 5 bin metrekarelik alanı Gençlik ve Spor Bakanlığı’na tahsis ettiklerini ifade ederek; içinde 3 adet spor salonu, çok amaçlı salonlar, kafeteryalar, kapalı otopark ve sığınağın yer alacağı “Gençlik ve Spor Merkezinin” temelini attıklarını belirtti.

Akdeniz Belediye Meclisi’nde konu ile ilgili bilgi veren Gültak, “Yaklaşık 29 milyon TL’ye mal olacak tesisin inşa edildiği yerin geçmişte hayvan pazarı ve çöp dökme alanı olarak kullanıldığını hatırlattı. Söz konusu alana yeni, modern bir gençlik ve spor merkezi kazandırıyor olmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduklarını anlatan Gültak, projenin 31 Ekim 2023 tarihi itibariyle tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

 

 

Gençlerin ve dileyen vatandaşların önümüzdeki sonbahardan itibaren; imkânlarını seferber eden hükümetin ve belediyelerinin ortak gayretleri sonucu gençlik merkezi ve spor tesislerini kullanabileceğini anlatan Gültak, Gençlik ve Spor Bakanı görüşerek projenin hızlanmasını sağlayan Mersin Milletvekili Nureddin Nebati’ye teşekkür ederken bu tür projelerin diğer belediyelere özellikle de Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne örnek olmasını istedi. (Haber Merkezi)