Vergi çalışmaları masaya yatırıldı | Güney Gazetesi Mersin

Vergi çalışmaları masaya yatırıldı

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Vergi Dairesi Başkanlığı’nda; Vergi Dairesi Başkanı, Grup Başkanları ve Vergi Daire Müdürlerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirdi.

Vergi çalışmaları masaya yatırıldı


Vali Pehlivan başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Vergi Dairesi Başkanlığı bünyesinde Mersin genelinde yürütülen çalışmalar, mükelleflere sunulan hizmetler, vergi denetimleri ve ilgili diğer hususlarda hakkında Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal’dan brifing aldı.

Toplantıda, yerine getirilmekte olan iş ve işlemler ile vatandaşlarımıza sunulan işlemler ve yapılan denetimlere ilişkin değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Mersin Vergi Dairesi Başkanlığına bağlı, Gelir Kanunları, Gelir Kanunları Usul ve Tahsilat, Mükellef Hizmetleri, Strateji ve Hukuk ve İhtilaflı İşler, Denetim, İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Grup Müdürlüğü ve Mersin genelinde 11 Vergi Dairesi ile 4 Mal Müdürlüğünde toplam 777 personel ile hizmet veriyor. İl genelinde 101 bin 140 gelir vergisi, 22 bin 247 kurumlar vergisi ve 688 bin 285 motorlu taşıtlar vergisi mükellefi bulunuyor. (Haber Merkezi)