Sandık ziyaretinde rahatsızlanan bir çocuğa ilk müdahaleyi yaptı | Güney Gazetesi Mersin

Sandık ziyaretinde rahatsızlanan bir çocuğa ilk müdahaleyi yaptı

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan sabahın erken saatlerinde oyunu kullandıktan sonra, çalışma alanlarını ve seçim sandıklarını ziyaret ettiği sırada havale geçiren bir çocuğa ilk müdahaleyi yaptı.

Sandık ziyaretinde rahatsızlanan bir çocuğa ilk müdahaleyi yaptı



Başkan Bozdoğan, çocuğu muayene edip teşhis için aileyi yönlendirmesinin ardından, seçim sürecinde oy kullanan vatandaşlarla buluştu, sandık görevlilerine kolaylıklar diledi.  Büyük takdir toplayan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Seçim sandıklarını ziyaret ettiğimiz sırada bir çocuğumuzun rahatsızlığına denk geldik, ilk müdahaleyi yaptık. Hekimliğin saati olmaz, tüm çocuklarımıza sağlıklı yarınlar diliyorum.” dedi.

Seçimlerde oy vermeye önem veren Başkan Bozdoğan, belediyenin çalışma alanlarını ve seçim sandıklarını ziyaret ettiği sırada rahatsızlanan bir çocuğa anında müdahale ederek hastalığının teşhisi için yönlendirme yaptı. Hafta sonlarında ve mesaisin belli dönemlerinde vatandaşları ücretsiz bir şekilde muayene eden Başkan Bozdoğan, görevi sırasında bir çocuğa ilk müdahaleyi yaparak hekimlik görevini yerine getirdi. Çocuğun sağlık kontrolünü yapan Başkan Bozdoğan, büyük takdir topladı. (Haber Merkezi)