Arabuluculuk sertifikalarını aldılar | Güney Gazetesi Mersin

Arabuluculuk sertifikalarını aldılar

Mersin Barosu ile Çağ Üniversitesi işbirliğinde avukatlara yönelik düzenlenen İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk eğitimini tamamlayan 4. grup katılımcılar sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.

Arabuluculuk sertifikalarını aldılar


Mersin Barosu Gökdelen hizmet biriminde düzenlenen törende eğitimini tamamlayan avukatlara sertifikalarını Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, yönetim kurulu üyeleri, Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Ertekin, Genel Sekreter Prof. Öğr. Üyesi Şenol Kandemir, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Saadet Sağtaş birlikte takdim etti.

 

Mersin Barosu’nun, Türkiye Barolar Birliği ile birlikte arabuluculuk eğitimini verme yetkisi olan tek baro olduğunu belirten Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir, mesleki eğitimleri çok önemsediklerini, Çağ Üniversitesi ile eğitimde işbirliğinin devam etmesinden mutluluk duyduklarını ifade ederek, eğitimin düzenlenmesinde emeği geçen Baromuza ve Çağ Üniversitesi’ne teşekkür etti.

 

Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal Ay ise, Mersin Barosu ile eğitimde işbirliği çalışmalarının çok verimli olduğunu, eğitimlerin devam edeceğini söyleyerek, emeği geçen Mersin Barosu’na ve Çağ Üniversitesi akademisyenlerine teşekkür etti. (Haber Merkezi)