“Halk değişim istiyor” | Güney Gazetesi Mersin

“Halk değişim istiyor”

CHP Mersin Milletvekili adayı Gülcan Kış, “Günlerdir Mersin’i karış karış geziyoruz. Gördüğümüz şu: Halk değişim istiyor. Toprağını ekmek istiyor, üretmek istiyor, çalışmak istiyor, huzur istiyor. Bu değişim isteği sandığa mutlaka yansıyacak” dedi.

“Halk değişim istiyor”


CHP Mersin Milletvekili adayı Gülcan Kış, yoğun yağışa rağmen Çamlıyayla ilçesinde yurttaşların ilgisi karşılandı. Ziyaretlerine parti ilçe örgütü ile başlayan Gülcan Kış, muhtarlarla buluştu ve ardından esnaf ve yurttaşlarla bir araya geldi.

Çamlıyayla'da ilçe örgütünü ziyaret eden Gülcan Kış, daha sonra Sebil Mahallesi'nde kahvehane ziyareti gerçekleştirdi.

Çamlıyayla gezisini değerlendiren CHP Mersin Milletvekili adayı Gülcan Kış, "Yoğun yağışa rağmen vatandaşlarımızın bize gösterdiği ilgi görülmeye değerdi. Herkes baharın gelişini umutla bekliyor. Esnafı, çiftçisi, kadını, genci aynı türküyü söylüyor. Günlerdir Mersin’i karış karış geziyoruz. Gördüğümüz şu: Halk değişim istiyor. Toprağını ekmek istiyor, üretmek istiyor, çalışmak istiyor, huzur istiyor. Bu değişim isteği sandığa mutlaka yansıyacak ve 14 Mayıs'tan sonra bambaşka bir Çamlıyayla, bambaşka bir Mersin, bambaşka bir Türkiye olacak" dedi. (Haber Merkezi)