“CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARININ KONUŞACAK KREDİSİ KALMADI” | Güney Gazetesi Mersin

“CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARININ KONUŞACAK KREDİSİ KALMADI”

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhur İttifakı adaylarının sokağa çıkamadığını belirterek “Bir bakan adayları var. Konuşamıyorlar. Konuşamazlar. Haksız adam konuşamaz. Bunların konuşacak kredisi de kalmadı” dedi. En büyük vaatlerinin Türkiye’ye huzur getirmek olduğunu kaydeden Seçer, “Mersin’de ayrımcılık var mı? Belediye başkanı tepeden bakıyor, fakiri görmezden geliyor, insanları bölüyor, azarlıyor, parmak sallıyor, kötü konuşuyor diyen var mı? Yok. Biz Türkiye’yi Mersin gibi yapacağız” ifadelerini kullandı.

“CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARININ KONUŞACAK KREDİSİ KALMADI”


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekili adayı Gülcan Kış’ın seçim ofisinin açılışına katıldı.

Açılış töreninde konuşan milletvekili adayı Gülcan Kış, “İnsanlarımız artık bu düzen değişmeli, Türkiye yeniden demokratik, adil, huzurlu bir ülke olmalı diyor. İnsanlarımız, bu ülkenin kurucu partisi olan CHP’nin cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında bir kez daha sahneye çıkmasını ve milletin makus talihini değiştirmesini bekliyor. CHP’liler olarak, üstlendiğimiz tarihi görevin bilincindeyiz, yarım asırdan fazla süreden sonra CHP iktidarını görecek olmanın heyecanı içindeyiz” dedi.

 

“HALK DEĞİŞİM İSTİYOR”

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanın Vahap Seçer de halkın değişim istediğini belirterek “Haksız da değiller. İnsanlar önce rızkını düşünür, çocuğunun eğitimini düşünür, sıcak bir yatakta yatırmayı düşünür. Nasıl ki 31 Mart oldu, halkın dilinden anlayan belediye başkanları geldi, Mart’ın sonu bahar oldu” dedi.

 

 

“TÜRKİYE’Yİ MERSİN GİBİ YAPACAĞIZ”

 

2019’da CHP’li belediye başkanı adaylarına iktidar partisi tarafından çeşitli hakaretler yapıldığını hatırlatan Seçer, “Bir sürü kulp taktılar, yaftaladılar. Sonuçta halkın sorunlarını konuşan, hizmet konuşan, ben sorunlarınızı çözeceğim diyen belediye başkanları kazandılar. Şimdi aynı nakarat devam ediyorlar. Ya bana çık de ki dengeler bozulmuş. İnsanlar çocuğunun nafakasını çıkaramıyor. İnsanların huzuru yok. Bundan söz eden var mı? Yok. Bu ülkede huzur bırakmadılar. Önce huzuru getireceğiz. Mersin’e nasıl huzuru getirdik Türkiye’ye de getireceğiz. Mersin’de ayrımcılık var mı? Belediye başkanı tepeden bakıyor, fakiri görmezden geliyor, insanları bölüyor, azarlıyor, parmak sallıyor, kötü konuşuyor diyen var mı? Yok. Ama Türkiye’yi yönetenler bunları yapıyor. Biz Türkiye’yi Mersin gibi yapacağız. Sayın Kılıçdaroğlu’nun deyimiyle dostlarımızla beraber yapacağız. Birleşe birleşe kazanacağız. Canı gönülden inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

“ALO SESİMİ DUYUYOR MUSUNUZ?”

 

Partililere “Sakın ola özgüveninizi yitirmeyin” diye seslenen Seçer sözlerini şöyle sürdürdü:

“CHP’nin, ittifak ortaklarımızın çok değerli siyasetçileri var. Öyle bzimle aşık atmak kolay değil. Mersin’de sadece CHP sokaklarda hakim. Nerede Cumhur İttifakının adayları. Alo sesimi duyuyor musunuz? Bir bakan adayları var. Konuşamıyorlar. Konuşamazlar. Haksız adam konuşamaz. Bunların konuşacak kredisi de kalmadı.”