Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker de personeliyle birlikte Kırıkhan'daki deprem bölgesine gitti. Başkan Şeker, deprem bölgesinde çalışma arkadaşıyla birlikte sıcak yemek ve ekmek desteği sağlamaya başladıklarını söyledi.
Halkının bağışlarının en doğru şekilde, en doğru noktalara ulaştırılması için çalışacaklarını belirten Şeker, “Mut Belediyesi olarak şu an Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde aş evi kurduk. Bağışlarımızı bire bir elden teslim ediyoruz. Aynı zamanda Kırıkhan’a aş evi kurduk. Mutfağımızı, yiyeceklerimizi ve suyumuzu da götürdük. Mut Belediyesi ekip arkadaşlarımız ile yemeklerimizi, çorbalarımızı depremzedelere dağıtmaya başladık” dedi.
Şeker, “Şu da bilinsin ki, bağışlarınızı şahsen kendi ellerimizle teslim ediyoruz. Aş evimiz depremzedelere 7/24 hizmet verecek. Hayat paylaştıkça daha kolaylaşıyor. Herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. (İHA)