Mersin 33 FK ve Mut İdman Yurdu play-off’ta | Güney Gazetesi Mersin

Mersin 33 FK ve Mut İdman Yurdu play-off’ta

Mersin 33 FK ve Mut İdman Yurdu play-off’ta


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin Süper Amatör Lig B grubunda Mersin 33 FK ve Mut İdman Yurdu Belediyespor play-off mücadelesinde oynamaya hak kazanırken Erdemli Belediyespor'un kaderi ise ertelenen Erdemli Yörükspor-Erdemlispor müsabakasının sonucu tayin edecek.

Mersin Süper Amatör Lig B Grubunda play-off’a çıkacak takımların belirlenmesi son haftaya kalmıştı.

 

 

 

 

39 puan ile lider olan Mersin 33 FK, Tarsusgücü ile Tarsus’ta yapacağı karşılaşma hava koşulları nedeniyle iptal olmasına rağmen play off’a çıkması kesinleşirken deplasmanda Akdenizgücüsporu 4-0 mağlup eden Mut İdman Yurdu Belediyespor play-off mücadelesine hak kazanan ikinci takım oldu.

 

PLAY OF MÜCADALESİNE ÇAMUR ENGELİ

 

Süper Amatör Lig B Grubu'nda play off mücadelesi veren Erdemli Yörükspor ile kümede kalmak için mücadele eden Erdemlispor arasında oynanması planlanan karşılaşma olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi. Stadın zemininde incelemelerde bulunan hakem üçlüsü maçın ertelenmesine karar verdi.

Erdemli Belediyespor ise Erdemli Limonspor'u 5-1 yendi.  Ligi 38 puanla tamamlayan Erdemli Belediyespor, bir maçı eksik 36 puanda bulunan Erdemli Yörükspor'un Erdemlispor'a mağlup olması durumunda play-off’a yükselen 3. takım olacak.