Bozyazı play-off’ta, Gülnarspor kurtuldu | Güney Gazetesi Mersin

Bozyazı play-off’ta, Gülnarspor kurtuldu

Bozyazı  play-off’ta, Gülnarspor kurtuldu


HASAN KÜÇÜK 

Mersin Mehmet Sor 1. Amatör Küme D Grubu’nda mücadele eden Bozyazı Belediyespor normal sezonu 2. olarak bitirerek play-off mücadelesine katılmaya hak kazanırken son sıralardaki iki takımın mücadelesinde Gülnarspor Çavuşbucağıspor’u 2-1 yenerek küme düşmekten son anda kurtuldu. 

Mersin 1. Amatör Küme D Grubunun son haftasına 42 puan ile lider giren ve play-off mücadelesine hak kazanan Taşucu Spor son hafta mücadelesinde ikinci sırada bulunan Bozyazı Belediyespor ile karşılaşacaktı. Bozyazı Gürsel Kavun Stadından oynanacak karşılaşmaya Taşucuspor

çıkmayacağını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.  Hükmen galip sayılan Bozyazı Belediyespor Süper Amatör Lige çıkabilmek için play-off mücadelesi oynamaya hak kazandı. Aynı grupta daha önce şampiyonluğunu ilan eden Tuşucuspor’un play-off’ta oynayacağı kesinleşmişti. Anamur Gençlikspor maçına çıkmayan Gülnar Belediyespor’da 3-0 hükmen yenik sayılırken diğer maçlarda Gülnarspor Çavuşbucağıspor’ 2-1 yenerek küme düşmekten kurtuldu. Bu grupta Çavuşbucağı küme düştü.  Kurtuluş Deltaspor ise Anamur Muzspor’u 6-2 mağlup etti.