“Kazanan biz olacağız” | Güney Gazetesi Mersin

“Kazanan biz olacağız”

“Kazanan biz olacağız”


HASAN KÜÇÜK

 

Misli.com Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde geçen hafta yakın takipçisi Fenerbahçe Gelişim’i 6 sayı farkla yenerek büyük avantaj yakalayan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı Cuma günü de DİBA Basketbolu geçerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor. 20 maçta 18 galibiyet elde ederek 38 puan ile 2. sıradaki Fenerbahçe Gelişim’in 2 puan önünde liderliğini sürdüren Tarsuslu Periler 6 galibiyet sonunda 26 puan toplayarak le 11. sırada bulunan ve Tarsus’ta oynanan ilk maçta 81-55 mağlup ettikleri DİBA’yı yine mağlup etmeyi planlıyor. Maç için Ankara’da bulunan Tarsus ekibinde planlar galibiyet üzerine kuruldu. Cuma günü saat 13.00’te Ankara Sinan Şamil Sam Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma Youtube/TBF TV’den canlı yayınlanacak.

 

“ÇEKİŞMELİ BİR MAÇ OLACAK”

 

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Mustafa Secerlioğlu Güney’e yaptığı açıklamada, 2. devrenin başlamasından sonra hiç maç kaybetmediklerini söyledi. Kendileri için geçen hafta içeride oynadıkları Fenerbahçe galibiyetinin çok önemli olduğunu vurgulayan Secerlioğlu,

“Çünkü Fenerbahçe bizim bir altımızda bulunuyordu. DİBA maçından sonra araya gireceğiz. Ondan sonra son 7 hafta kalıyor. DİBA kümeye düşmemeye oynuyor. Maçı kazanmak için elinden gelen her şeyi yapacak. Onların maç seçme gibi bir şansı yok. Biz bunun bilincindeyiz. Biz şampiyonluk yolunda gidiyoruz onlar küme düşmemeye oynuyor. Çekişmeli bir maç olacak ama sonunda her zamanki gibi biz kazanacağız. Şampiyonluğa adım adım ilerleyeceğiz” dedi.

Oynayacakları hiçbir maçın kolay olmadığını ifade eden Secerlioğlu, “Bizim amacımız 8’de 8 galibiyet alarak 9 Nisan’da şampiyonluk kupasını kaldırmak” şeklinde konuştu.

 

“TARAFTARLARIMIZI MAÇLARA BEKLİYORUZ”

 

Geçen hafta Fenerbahçe ile yaptıkları maçı izlemek için 2 bin 500 kişinin salona geldiğine dikkat çeken Secerlioğlu, “Taraftarımızın desteğini görmek çok güzel. Bundan sonra evimizde oynayacağımız 5 maçta da taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.