Süper amatörde hafta sonu ya tamam ya devam maçları var | Güney Gazetesi Mersin

Süper amatörde hafta sonu ya tamam ya devam maçları var

Süper amatörde hafta sonu ya tamam ya devam maçları var


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin Süper Amatör’de normal sezonun bitmesine sayılı haftalar kalırken play-off’a kalmak için ilk 3 sıraya girmek isteyen takımlar ile küme düşmeme mücadelesi veren takımları hafta sonu çekişmeli maçlar bekliyor.

Mersin Süper Amatör Lig A Grubu’nda normal sezonun bitmesine 4 hafta kala geçen hafta liderliğe yükselen Mersin Camspor  Pazar günü oynanacak karşılaşmada kümede kalma mücadelesi veren İdman Yurdu 1925 Spor’a konuk olacak. Mahmut Metin’in teknik direktörlüğe getirilmesi ile aldığı galibiyetlerle kümede kalma umudunu artıran İdman Yurdu 1925, play-off’u garantileyen Camspor’u yenerek tehlikeli hattan kurtulma planı yapıyor. 2. sıradaki Mezitli 33 FK’nın bay geçireceği haftada 3. sıradaki Akdeniz Belediyespor ise kendisinin 8 puan arkasından gelen Silifke İdman Yurdu’nu ağırlayacak. Düşme hattında bulunan Mersin Ormanspor ise kendisi ile aynı kaderi paylaşan Karacailyas Veteranlarspor’u ağırlayacak. Kazanan takım yukarı tırmanma adına önemli avantaj elde edecek. 7 puan ile ligin dibine demir atan Tarsus Belediyespor ise orta sıralardaki Toroslar Belediyespor’a konuk olacak.

 

 

 

 

YÖRÜKSPOR MUT DEPLASMANINDA

 

B Grubunda ise normal sezonun bitmesine  2 hafta kalırken play-off’a kalmak isteyen ve  kümede kalma mücadelesi veren takımlar kıran kırana mücadelesine sahne olacak.

 

Play-off mücadelesinin önemli ekiplerden olan ve 36 puan ile grubunun zirvesinde yer alan Erdemli Yörükspor 33 puan ile 4. sırada bulunan yine play-off’un iddialı ekiplerinden Mut İdman Yurdu’na konuk olacak. Çekişmeli geçecek karşılaşmada kazanan takım büyük avantaj yakalayacak.

36 puan ile 2. sırada bulunan Mersin 33 FK ise kendisinin 1 puan gerisinde yer alan Erdemli Belediyespor ile karşılaşacak. Galip gelen taraf play-off bileti için vize alacak. 

 

 

ERDEMLİSPOR YA TAMAM, YA DEVAM DİYECEK

 

Kümede kalma mücadelesi veren 7 puana sahip Erdemlispor ise 9 puanlı Tarsusgücü ile karşı karşıya gelecek.  Erdemlispor maçı kazanması halinde umudunu son haftaya taşıyacak.

Ligde hiçbir iddiası kalmayan Erdemli Limonspor ise Tarsusspor ile prestij maçına çıkacak.

Düşme hattına yakın bulunan Akdenizgücü ise orta sıralarda bulunan ve hiçbir iddiası bulunmayan Çukurova Birlik FK’ya konuk olacak.