Mersin Barosu ile ÇMO işbirliği yapacak | Güney Gazetesi Mersin

Mersin Barosu ile ÇMO işbirliği yapacak

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Sinan Can, yönetim kurulu üyeleri ile  Mersin Barosu Kent ve Çevre Komisyonu üyeleri, Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir’i ziyaret etti. Çevre sorunlarına yönelik hukuksal, bilimsel ve teknik konularda işbirliği içerisinde yapılacak çalışmalar hakkında yol haritası belirlendi.

Mersin Barosu ile ÇMO işbirliği yapacak


Mersin Barosu Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, 22 Mart Dünya Su Günü ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde farkındalık yaratmak amacıyla Mersin Barosu Kent ve Çevre Komisyonu ile TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Mersin Şubesi işbirliğinde düzenlenecek olan panel ve etkinliklerin içeriği hakkında bilgilendirme yapıldı.

 

 

Mersin’deki balık çiftlikleri, nükleer santral, Çamlıbel Balıkçı Barınağı’nın AVM’ye dönüştürülmesi projesi başta olmak üzere, ülkemizdeki ve kentimizdeki tüm çevre sorunlarının ele alındığı ziyarette, sorunların çözümüne yönelik hukuksal, bilimsel ve teknik konularda işbirliği içerisinde çalışmalar yapılması konusunda fikir birliğine varıldı. (Haber Merkezi)