3 oyun için tek bilet | Güney Gazetesi Mersin

3 oyun için tek bilet

ACT Sanat Atölyesi Sanat Haftası düzenliyor. ACT Sanat Haftası kapsamında 25, 27 ve 28 Ocak haftasında 3 oyun birden seyirci ile buluşacak.

3 oyun için tek bilet



Mersin'de açılan ve kısa sürede geniş kitleye ulaşan Act Sanat Atölyesi bünyesinde hazırladığı oyunlar ile kısa sürede binlerce seyirciye ulaşmayı başardı. Hazırladığı Tiyatro oyunları ile birlikte repertuar tiyatrosu haline gelmeyi amaçlayan Act Sanat seyircileri her seferinde farklı sahneleme anlayışı ile daha önce tecrübe etmedikleri deneyimler kazandırmayı hedefliyor.

25 Ocak Çarşamba saat 20.00'da Hakan Yeni’nin yazıp yönettiği İntiharın Basit Nedeni oyunu izleyiciyle buluşacak. Gazapizm’in müziklerinin yer aldığı oyunda Oyun Asistanı Sude Kayin, oyuncular ise Mustafa Kemal Yüce, Ege İnan, Selim Gürsoy, Sıla Şan, Sude Naz Koç’tan oluşuyor.

27 Ocak Cuma saat 20.00’da Sabahattin Kudret Aksal’ın yazdığı Bay Hiç’in yönetmen koltuğunda Hakan Yeni oturuyor. Müziklerini Mert Burak’ın yaptığı ve Oyun Asistanı Ege İnan’ın bulunduğu oyunda oyuncular Mustafa Kemal Yüce ve Sıla Şan.

28 Ocak Cumartesi saat 20.00 Jean Genet’in yazdığı ve Hakan Yeni’nin yönettiği Hizmetçiler’in müziğini Mert Burak yapıyor.

Oyun Asistanları Mustafa Kemal Yüce ve Ege İnan’ın yer aldığı oyunda Sıla Şan, Suda Naz Koç ve Sude Kayin oyuncu rolleriyle karşımıza çıkıyor

Üç Oyun için tek bilet düzenleyen Act Sanat Atölyesi seyircilerine yine farklı deneyimler yaşatmaya hazırlanıyor. (Haber Merkezi)