Erdem Kınay Jolly Joker sahnesinde | Güney Gazetesi Mersin

Erdem Kınay Jolly Joker sahnesinde

Ünlü besteci ve müzik yapımcısı Erdem Kınay Mersin’de sahne alacak. 20 Ocak Cuma akşamı Jolly Joker’deki konserde Erdem Kınay eski ve yeni hit parçalarla Mersinlileri eğlendirecek.

Erdem Kınay Jolly Joker sahnesinde


MAYSA DERYAYEVA


Bu zamanda kadar birçok şarkıcının albümlerinde katkı sağlayan ünlü aranjör ve besteci Erdem Kınay cuma akşamı Jolly Jokerde sahne alacak.

‘Helal Ettim’, ‘Her Gece Kal’, ‘Boynun Borcu’ gibi ortak çalışmaları ile tanınan Erdem Kınay, Mersinli müzikseverlerle buluşuyor. Erdem Kınay 20 Ocak Cuma akşam saat 21.00’da Mersin Jolly Joker sahnesinde konser verecek.

Erdem Kınay konserinin fiyatı ayakta 169,50 liraya, sahne önü bistro ayakta 282,50 lira şekilde satışa sunuldu. Ayrıca bilet satışlarında 1 alana 1 bedavası geçerli.

Erdem Kınay Kimdir?

Erdem Kınay, 6 Ocak 1978 yılında İstanbul’da doğdu. Altı yaşında piyano eğitimi almaya başlayan Kınay, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarından mezun oldu.

İlk profesyonel çalışmasını 1996 yılında Gökhan Tepe albümü ile başlayan Kınay, bu zamana kadar birçok şarkıcı ile ortak çalışmalar yaptı. Kınay, 2012 ve 2013 yılında toplam iki albüm yayınladı.