“Mersin’in sesi olacağım” | Güney Gazetesi Mersin

“Mersin’in sesi olacağım”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Saydam, Milletvekili aday adaylığını açıklamadan önce ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut ve yönetim kurulunu makamında ziyaret eden Saydam, çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

“Mersin’in sesi olacağım”


Geçen dönem 5. Sıradan aday olan ve bu dönem de aday adayı olmayı düşünen CHP Mersin Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Saydam,  Akdeniz İlçe Başkanı Palamut'u makamında ziyaret etti.

Saydam, misafirperverliği için Başkan Palamut'a teşekkür ederek; "Başarılı siyasetçi olan Palamut ve yönetim kurulunu ziyaret ettik. Seçim çalışmaları ve Mersin ile ilgili bol bol fikir alışverişinde bulunduk.  Aylık çalışmaları masaya yatırdık. Güncel sorunlarla ilgili sıkıntılardan bahsettik. Çözüm önerileri hakkında istişarede de bulunduk. Verimli bir gün geçirdik. Misafirperverliği sebebi ile Başkan Palamut ve tüm örgüte teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi. (Haber Merkezi)