Okul sporları Mersin’de değerlendirildi | Güney Gazetesi Mersin

Okul sporları Mersin’de değerlendirildi

Okul sporları Mersin’de değerlendirildi


Mersin’de Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Okul Sporları Daire Baskanı Osman Gümüş, başkanlığında Okul Sporları Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Mersin ve Kırkkaşık Kız Öğrenci Yurdu Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Okul Sporları Daire Başkanı Osman Gümüş, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü ÖkkeşDemir, Okul Sporları Daire Başkanlığı Şube Müdürü Samet Atilla, Spor Eğitim Uzmanı Atilla Yasin Çetinkaya, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan, Okul Sporları Şube Müdürü İlker Vurur, İlçe Müdürleri, Okul Sporları İl Tertip Komitesi üyeleri ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

Gümüş burada yaptığı konuşmada, Türkiye geneli Okul Sporlarında Mersin'in başarı grafiğini değerlendirerek, emeği geçenlere teşekkür etti. Ayrıca geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Türkiye Okul Sporları Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Merhum İrfan Çalışır'ı da anarak; "Mersin Okul Sporlarında branş sayısının ve başarının artmasında büyük emekleri olan Merhum İrfan Çalışır'ı da rahmet ve minnetle anıyorum." dedi. (Haber Merkezi)