ÇBK liderliği sürdürme peşinde | Güney Gazetesi Mersin

ÇBK liderliği sürdürme peşinde

ÇBK liderliği sürdürme peşinde


HASAN KÜÇÜK

 

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi 7. Hafta karşılaşmasında da lider Galatasaray Çağdaş Faktoring’i  deplasmanda yenerek liderlik koltuğuna oturan Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi yarın Çankaya Üniversitesi’ni ağırlayacak. Milli maç nedeniyle lige verilen arada iyi bir hazırlık dönemi geçiren ÇBK, Çankaya’yı yenerek liderliği sürdürme hedefinde. ÇBK Baş Antrenörü Emre Vatansever, mili takımın maçları nedeniyle verilen ara sonrası ilk maçlarına çıkacaklarını söyledi. Sezonun ilk bölümü dedikleri mili maçlar nedeniyle verilen araya kadar olan süreyi lider bitirdiklerini hatırlatan Vatansever, “Bu maçı kazanarak liderlik şansımızı devam ettirmeye çalışacağız. Liderlik için maçın ismi  önemli değil her maç çok önemli. Dolayısıyla o liderliği tutabilmemiz için bu maçı kazanmamız lazım” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Bu maçların kendilerine liderliğin yanında aynı zamanda play-offlarda eşleşme avantajlarını sağlayacağını anlatan Vatansever, “Çankaya maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz. Bu maçtan sonra da çok önemli maçlarımız var. Deplasmanda Beşiktaş ve Avrupa maçımız var. Her günü daha iyi geçirerek basketbolumuza katkı vermeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

“CHELSEA GRAY KLASINI GÖSTERECEK”

 

Sezon başında anlaşmaya vardıkları Chelse Gray’in takıma katılarak çalışmalara başladığını anlatan Baş Antrenör Emre Vatansever, “Çalışmalar gayet iyi gidiyor ve iyi oynuyoruz. O da klasını gösterecek. WNBA finallerinin ve aynı zamanda dünya şampiyonasının en iyisini takıma katmış oluyoruz. Dolayısıyla takıma gözle görülür bir katkısı olacak” dedi.