Tarihi fark sonrası Baş Antrenör Memnun’dan Mersin seyircisine teşekkür | Güney Gazetesi Mersin

Tarihi fark sonrası Baş Antrenör Memnun’dan Mersin seyircisine teşekkür

Tarihi fark sonrası Baş Antrenör Memnun’dan Mersin seyircisine teşekkür


A Kadın Milli Takımımızın FIBA 2023 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda Mersin Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Arnavutluk’u 140-44’lük skorla mağlup ettiği karşılaşmanın ardından A Kadın Milli Takım Başantrenörü Ekrem Memnun ve A Kadın Milli Takım oyuncusu Tilbe Şenyürek müsabakayı değerlendirdi.

 

 

 

Oyuncularının çok istekli ve enerjik oynadığını ifade eden Baş Antrenör  Ekrem Memnun, “Biz de kendilerinden bunu istedik. Oyunun genelinden çok mutluyum. Mersin seyircisine teşekkür ediyorum. Bu desteğin artarak devam etmesini istiyoruz. Pazar günü tüm Mersin’i salona bekliyoruz. Slovenya maçı bizim için çok önemli bir maç olacak. Çok ciddi bir takımla oynayacağız. Bu maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Ben milli takıma yeni geldim. Bütün her şeyiyle oturmuş bir takım değiliz ama çok tecrübeli ve genç-tecrübeli oyuncularımız var. İlerleyen günlerde daha kaliteli bir oyun oynayacağız” dedi.

 

A Kadın Milli Takım oyuncusu Tilbe Şenyürek ise “Aslında uzun süredir birbirini tanıyan oyuncularız. Başantrenör Ekrem Memnun takıma yeni dahil oldu. Çok uzun bir süreden sonra böyle bir maç denk geldi. Herkes skora katkı sağladı. Bizim için müthiş bir başlangıç oldu. Arnavutluk’u mücadelesinden dolayı tebrik ederim. Bu maç Slovenya karşılaşmasına bir hazırlık oldu. Ben burada olmaktan çok keyif alıyorum“ ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)