Liderde hesaplar 3 puan üzerine | Güney Gazetesi Mersin

Liderde hesaplar 3 puan üzerine

Liderde hesaplar 3 puan üzerine


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 3. Lig 1. Grupta Hacettepe 1945 Spor’u 2-0 yenerek 8 puanlık fark ile liderliğini sürdüren Yeni Mersin İdman Yurdu 13. Hafta karşılaşmasında bugün Şanlıurfa temsilcisi Karbel Karaköprüspor’a konuk olacak. Faruk Çelik Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’te başlayacak. Şanlıurfa temsilcisi 20 puan ile 4. Sırada bulunuyor.

Yeni Mersin İdman Yurdu’nda bu maçta hesaplar 3 puan üzerine kuruldu. Ekibimiz yenilmezlik serisini 11’e çıkarmak ve 8 puanlık farkı korumak için mutlak galibiyet parolası ile bu maça çıkacak.

 

 

 

 

Yeni Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ersin Aka, Karbel Karaköprü Belediyespor karşısında kendilerini zor bir maçın beklediğini söyledi.

Karaköprü Belediyespor’un iyi oyunculardan kurulu ve iyi mücadele eden bir takım olduğunu vurgulayan Aka, “Cumartesi günü kendi sahamızda zor bir maç yaptık. Dinlenme fırsatı bulamadan bir sonraki maça hazırlandık. 2 günlük kısa bir çalışma ile Şanlıurfa’ya gidiyoruz. Aynı durum rakip için de geçerli. Onlarda fazla dinleme fırsatı bulamadı bu nedenle eşit şartlarda oynayacağız. Ama ben oyuncularıma güveniyorum. Bu maçı da inşallah kazanarak 8 puanlık farkı korumak istiyoruz” dedi.