Denklik eğitimleri verilecek | Güney Gazetesi Mersin

Denklik eğitimleri verilecek

Mersin’de Denklik İşlemleri ve Denklik Modülü Eğitimi Semineri başladı. İki gün sürecek seminerde denklik işlemleri ile ilgili eğitim verilecek.

Denklik eğitimleri verilecek


Millî Eğitim Bakanlığı, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Denklik İşlemleri ve Denklik Modülü Eğitimi Semineri; Akdeniz Bölgemizde, Mersin Hizmet içi Eğitim Enstitüsü ve Akşam Sanat Okulu'nda, Eğitim Politikaları Daire Başkanı Sayın Mustafa Kılıç ve İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'nın katılımlarıyla başladı.

 

 

 

 

Seminer açılışında Koca, "Farklı illerden gelerek ilimize misafir olan değerli kursiyerlerimize ve eğitim görevlilerimize en kalbi duygularımla hoş geldiniz diyor, her anlamda güzel, verimli bir seminer süreci geçirmenizi temenni ediyorum. Herhangi bir ihtiyacınızda, sıkıntınızda biz tüm birimlerimizle buradayız. Tüm katılımcılarımıza başarılar dilerim." dedi.

 

 

 

Antalya, Burdur, Isparta, Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş illerinde Denklik merkezlerinde görevli Almanca, İngilizce, Fransızca, Arapça ve Rusça öğretmenleri ile şube müdürü, şef ya da memur olarak görev yapan kursiyerlerin katıldığı ve iki gün sürecek seminerde, denklik iş ve işlemleri ile denklik modülü kapsamında eğitimler verilecek. (Haber Merkezi)