Mersin derbisinde kazanan Silifke: 2-1 | Güney Gazetesi Mersin

Mersin derbisinde kazanan Silifke: 2-1

Mersin derbisinde kazanan Silifke: 2-1


HASAN KÜÇÜK

Bölgesel Amatör Lig  (BAL) 7. Grupta Mersin derbisi olarak adlandırılan karşılaşmada Silifke Belediyespor, Anamur Belediyespor’u 2-1 yendi. Silifke İlçe Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. 49. dakikada sol kanattan hızlı gelişen atakta topu rakip ceza sahasına kadar götüren Muzaffer, Silifke’nin ilk golünü atan isim oldu. 51. Dakikada ilk golün sahibi Muzaffer’in sağ kanattan geliştirdiği atakta ceza sahası içinde topla buluşan Hacı Ali takımının 2. gölünü atan isim oldu.

 

 

 

Mehmet’in Silifke ceza sahası içine kadar getirdiği topla buluşan Ali Razı Anamur’un golünü atan isim oldu.

89. dakikada ise maçta yeşil sahalara yakışmayan olaylar yaşandı. Ev sahibi ekibin atağında Silifke Belediyesporlu futbolcunun rakip futbolcu tarafından düşürülmesi üzerine istenmeyen olaylar yaşandı. İtiş kakış nedeniyle bazı futbolcular yere düştü. Silifkespor’dan ilk golün sahibi Muzaffer kırmızı kart ile oyun dışı kalırken yedek kulübesindekilerinde aralarında bulunduğu çok sayıda isim sarı kart gördü. Maç ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

 

 

 

Diğer karşılaşmada ise Homurlu 1951, grubun lideri  Adana 1954’ü ağırladı. Koray Aydın Stadyumundaki karşılaşmada Adana ekibi Homurlu’yu Kerem ve İsmail’in golleri ile 2-0 yendi.