Carettalar liderlik koltuğuna oturdu: 72-65 | Güney Gazetesi Mersin

Carettalar liderlik koltuğuna oturdu: 72-65

Carettalar  liderlik koltuğuna oturdu: 72-65


HASAN KÜÇÜK

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde  Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Basketbol Takımı, 3 peridottada geride olmasına rağmen Ankaragücü Mamak Belediyesi’ni 72-65 yenmeyi başardı.

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 7. Hafta karşılaşmasında Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Basketbol Takımı Ankaragücü Mamak Belediyesi’ni ağırladı.  Carettalar parkeye Berkay Genç, Oğulcan Baykan, Kerem Özel, Tobin Carraberry, Aaron Jones 5’lisi ile çıktı.

 

Karşılaşmanın ilk periyodu konuk ekibin  12-23 üstünlüğü ile sona erdi. 2. Periyoda farkı kapatmak için büyük mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) sporcuları attıkları basketlerle farkı 4 indirerek devreye 28-32 yenik girdi.  Karşılaşmanın 3. Periyodunda yine farkı açan  konuk ekip 42- 53 önde kapattı.  Mersin ekibi son periyoda ise etkili bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmanın bitmesine 5 dakika kala ribauntlarda etkisini artıran Mersin ekibi attığı sayılarda aradaki açığı kapattı. Maçın bitimine 1 dakika kala önce beraberliği yakalayan MSK’lı basketçiler daha sonra öne geçti. Maç ev sahibi ekibin 72-65 yendi.

Maçı izlemeye gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Takımımız geride idi. 7 sayı farklı bitti. Rahat bir maç bekliyorduk. Karşı takım iyi mücadale etti. Ekibimiz şimpiyonluğa kilitlenmişler. Takımımızı kutluyoruz.  Şampiyon olmak istiyoruz” dedi.  MSK bu galibiyet ile puanını 13’e çıkararak liderlik koltuğuna oturdu.

 


  Carettalar liderlik koltuğuna oturdu: 72-65