MSK, iyi oynayıp kazanmak istiyor | Güney Gazetesi Mersin

MSK, iyi oynayıp kazanmak istiyor

MSK, iyi oynayıp kazanmak istiyor


HASAN KÜÇÜK

 

 

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde geçen haftaHaremspor’u27 sayı farkla yenen Mersin Büyükşehir Erkek Basketbol takımı (MSK) yarın konuk edeceği Ankara Gücü Mamak Belediyesi maçını da iyi oynayıp evinde kaybetmek istemiyor. 

Ankara Gücü Mamak Belediye maçını Baş Antrenör Semih Soğuksu yönetiminde sürdüren Mersin ekibi Perşembe günü saat 17.00’de yaptığı antrenmanın ardından Cuma günü saat 12.00’de son çalışmasını yaparak Cumartesi günü saat 15.45’de Edip Buran Spor Salonu’nda yapılacak karşılaşmayı bekleyecek. 

 

Baş Antrenör Semih Soğuksu, Cumartesi günü karşılaşacakları Ankara Gücü Mamak Belediyesi’nin iki iyi yabancısı olan bir takım olduğunu söyledi. Geçen sene ribaunt ve blok kralıCarlton Edward Braggile daha önce Türkiye’de oynamış tecrübeli bir kısa oyuncu olan Myles Anthony Mack’ınrakiplerinde olduğunu hatırlatan Soğuksu, “Tam istedikleri gibi lige başlayamadılar ama tehlikeli bir takım. Biz hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz. Kendi evimizde sezon boyunca bir daha maç kaybetmek istemiyoruz. Antrenmanlarımıza aynı şekilde devam ediyoruz. Sakat oyuncumuz ve herhangi bir problemimiz yok. Bu hafta da seyircimizin önünde iyi basketbol oynayarak kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.