Bal’da 7 hafta heyecanı | Güney Gazetesi Mersin

Bal’da 7 hafta heyecanı

Bölgesel Amatör Lig’de heyecan 7. Hafta maçları ile devam ediyor. Ligde bu hafta Anamur Belediyespor, derbide Homurlu 1951 Spor’u ağırlarken; Silifke Belediyespor ise Adana Hadırlıgücü Amatör Spor Kulübü’ne konuk olacak.

Bal’da 7 hafta heyecanı


İBRAHİM AYDEMİR

 

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve iyi bir kadro kuran Anamur Belediyespor, 7. Hafta maçında bir diğer Mersin temsilcisi Homurlu 1951 Spor’u konuk edecek. Anamur İlçe Stadı’nda oynanacak mücadele yarın saat 14.00’te başlayacak. Anamur ekibi haftaya; 10 puanla 5’inci sırada girerken; Homurlu ise, 9 puanla 7’nci basamakta haftaya başlıyor. Haftanın en kritik maçı olarak görülen maçı Mertcan Eğilmez yönetecek.

 

SİLİFKE BELEDİYESPOR, ADANA DEPLASMANINDA

 

Zirve takibini sürdüren Silifke Belediyespor ise deplasmanda Adana Hadırlıgücü Amatör Spor Kulübü ile karşılaşacak. Liderin 3 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Silifke ekibi, 12’nci basamakta bulunan Adana ekibini de yenerek hata yapmak istemiyor. Muzaffer Tozlu yönetiminde 2 maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Silifke Belediyespor, bu maçı da kazanarak galibiyet serisini iki maça çıkarmayı hedefliyor. Hadırlı Fail Algan Stadı’nda yarın saat 14.00’te oynanacak maçı hakem Berat Buğra Çelik yönetecek.