Tarsuslu Periler, Boğaziçi’ne odaklandı | Güney Gazetesi Mersin

Tarsuslu Periler, Boğaziçi’ne odaklandı

Tarsuslu Periler, Boğaziçi’ne odaklandı


İBRAHİM AYDEMİR

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, bu sezon ilk mağlubiyetini aldı. Elazığ İl Özel İdaresi deplasmanında 78-64 kaybeden Tarsus ekibinin, 7 maçlık galibiyet serisi de son buldu.

Cumartesi günü Tourism X Boğaziçi Basketbol Takımı’nı konuk edecek Tarsus Belediyesi, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Baş Antrenör Mustafa Secerlioğlu yönetiminde çalışmalarını gerçekleştiren Tarsuslu Periler, Boğaziçi’ni yenerek liderliği kaptırmak istemiyor.

 

“SAVUNMADA İSTEDİĞİMİZ GİBİ DEĞİLDİK”

 

Elazığ maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Baş Antrenör Mustafa Secerlioğlu, “Elazığ maçından önce bir hafta boyunca çok iyi hazırlanmıştık. Oyuncularım çok iyi konsantre olmuştu. Maçın ilk periyoduna çok kötü başladık. Savunma anlamında istediğimiz gibi değildik. Bu kötü performansımızı ikinci periyotta da sürdürdük. Haliyle devre arasına 12 sayı farkla girdik. İkinci yarıda her ne kadar farkı eritmek için sahaya çıksak da istediklerimizi yapamadık. Elazığ iyi mücadele etti ve kazandı. Rakibimizi tebrik ediyorum. Elazığ maçı bizim için geride kaldı. Şimdi takım olarak Boğaziçi maçına odaklandık. İnşallah kendi sahamızda kazanarak liderliğimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.