Şehidin adı parka verildi | Güney Gazetesi Mersin

Şehidin adı parka verildi

Tece Polis Evine yapılan saldırı sonucunda şehit olan polis memuru Sedat Gezer’in adı Akdeniz’de bulunan parka verildi.

Şehidin adı parka verildi


ELVAN KONUK

 

Akdeniz Belediye Meclisi Kasım ayı 1. birleşimi M. Mustafa Gültak başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Tece Polis Evine yapılan saldırı sonucunda şehit olan polis memuru Sedat Gezer’in, Nusratiye Mahallesi’nde bulunan 23 Evler Parkı’na isminin verilerek “Şehit Polis Sedat Gezer Parkı” olarak değiştirilmesi ile ilgili teklif görüşüldü. Teklif oy çokluğu ile kabul edildi.

 

Öte yandan 12-13 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan 8.Uluslararası Mersin Narenciye Festivaline Akdeniz Belediyesi tarafından maddi desteğin verilmesi ile ilgili teklif görüşülerek komisyonlara sevk edildi. Akdeniz İmar İnşaat Kültür Orman Ürünleri Tarım Turizm Ticaret A.Ş.nin sermayesinin 10 milyon TL’ye kadar arttırılması hususunda Belediye Başkanı Gültak’a yetki verildi.

 

 

“ÇALIŞMALAR BAŞLAMADI”

 

AKP’li Meclis üyesi Aydın Egin, Akdeniz’deki altyapı çalışmalarıyla ilgili MESKİ Genel Müdürü ile birlikte İller Bankasına defalarca giden Gültak’ın 22 milyon lira borçlanma aldığını hatırlattı. MESKİ’nin Akdeniz ilçesinde en geç 2022 yılının 9. veya 10. ayında çalışmalara başlayacağı konusunda söz verdiğini dile getiren Egin, vatandaşların hizmet beklediğini söyleyerek, bu konu hakkında bilgilendirme yapılmasını istedi.