Şehir merkezine bir AVM daha | Güney Gazetesi Mersin

Şehir merkezine bir AVM daha

Mersin’in tanınmış inşaat şirketlerinden biri, Yenişehir’de yeni bir AVM yapmak için harekete geçti. 20. Cadde ile Barbaros Bulvarına cephesi olan bir narenciye bahçesi önümüzdeki günlerde kesilecek ve yerine içerisinde ofislerden yeme içme mekanlarına, toplantı salonlarından alışveriş mekanlarına kadar birçok alanın olacağı yeni nesil bir AVM yapılacak.

Şehir merkezine bir AVM daha


ABİDİN YAĞMUR

 

Mersin’deki bütün büyük alışveriş merkezlerine ev sahipliği yapan Yenişehir ilçesinde, son birkaç narenciye bahçesinden biri olan bir parsel de yapılaşmaya açılacak ve ilçeye yeni bir AVM yapılacak.

 

Bugüne kadar genellikle lüks konut projeleriyle adından söz ettiren ünlü bir inşaat şirketi tarafından yapılacak yeni AVM projesi, 20. Cadde ile Barbaros Bulvarı’nın kesiştiği noktada yer alacak. Proje alanı her iki caddeye de cephesi olan, çok uzun zamandır atıl durumda olan eski bir narenciye bahçesi.

 

Etrafında çok katlı binaların yükseldiği, 2 özel hastane ile devlet okullarının, özel okulların bulunduğu narenciye bahçesi önümüzdeki günlerde tamamen sökülecek ve yerine alışveriş ve sosyal merkezi yapılacak.

 

İnşaat şirketi, söz konusu arazinin etrafında reklam çalışmalarına başladı ancak henüz ayrıntılı bir açıklama yapmadı.

 

Şirketin sosyal medya hesabından, “Aileniz ve dostlarınızla güzel vakit geçirebileceğiniz sosyal alanları, mağazaları ve iş dünyasına yeni bir kapı açacak ofisleriyle yeni projemizin detayları yakında sizlerle” paylaşımını yaptı.