Rakip Tanımaz Tarsuslu Periler | Güney Gazetesi Mersin

Rakip Tanımaz Tarsuslu Periler

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bu sezon mücadele ettiği tüm resmi maçlardan galibiyetle ayrıldı.

Rakip Tanımaz Tarsuslu Periler


İBRAHİM AYDEMİR

 

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, sezona fırtına gibi başladı. Rakip tanımaz bir takıma dönüşen Tarsuslu Periler, Federasyon Kupası ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele ettiği tüm resmi müsabakalardan da galibiyetle ayrıldı.

Baş Antrenör Mustafa Secerlioğlu yönetiminde rakiplerini ezici bir üstünlükle mağlup eden Tarsus ekibi, 6’sı lig 6’sı da Federasyon Kupası olmak üzere oynadığı 12 maçı kazandı. Sezon öncesi gerçekleşen Federasyon Kupası’nda sırasıyla; Antalya Güneşi, HDI Yalova VIP, İzmit Belediyespor, Elazığ Basketbol Kulübü, Kırklareli Basketbol Kulübü ve finalde ise Elazığ İl Özel İdaresi’ni mağlup ederek kupayı müzesine götürmüştü.

Bu sezon ise ligde ilk hafta Elazığ Basketbol Kulübü ile karşılaşan temsilcimiz, bu maçı kazanarak sezona galibiyetle başladı. Sonrasında; Urla Belediyespor, Antalya Güneşi, HDI Yalova VIP, Kırklareli Basketbol Kulübü ve son olarak da Fenerbahçe Gelişim’i deplasmanda yenen Tarsus Belediyesi, üst üste 12.galibiyetini elde etti.

29 Ekim’de Tarsus’ta DİBA ile karşılaşacak olan temsilcimiz, bu maçı da kazanarak seriyi 13 maça çıkarmayı hedefliyor.