Tiffany Hayes coştu, ÇBK galibiyete koştu | Güney Gazetesi Mersin

Tiffany Hayes coştu, ÇBK galibiyete koştu

ÇBK, Tiffany Hayes’in 32 sayı kaydettiği maçta kendi sahasında Botaş’ı 68-51 mağlup ederek bu sezon ilk galibiyetini aldı.

Tiffany Hayes coştu, ÇBK galibiyete koştu


İBRAHİM AYDEMİR

 

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, ING Kadınlar Basketbol Ligi’nin 2. haftasında Botaş’ı 68-51 mağlup etti.

Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanan maçta turuncu lacivertliler, çekişmeli geçen ilk periyodu 16-13 önde bitirdi. İkinci çeyrekte de etkili oyununu sürdüren ÇBK, soyunma odasına 35-28 galip girdi.

İkinci yarıya skor üstünlüğü ile giren Çukurova Basketbol, bu periyodu 21-16 önde tamamlayarak son periyot öncesi farkı çift hanelere çıkardı. Maç son anlarında iki takım da sayı üretmekte zorluk çekmeye başladı. Son çeyreği 12-7 önde bitiren ÇBK, mücadeleden 68-51 galip ayrıldı.

32 sayı ile oynayan Tiffany Hayes maça damga vururken, ÇBK’da diğer oyuncuların çift haneleri bulamaması dikkat çekti. ÇBK’da; Fagbenle ve Monika 8’er sayı, Özge Özışık 7 ve Sinem Ataş ise 6 sayı kaydetti.

Bu skorla birlikte ilk galibiyetini alan ÇBK, gelecek hafta 22 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Emlak Konut ile karşılaşacak.