BAL’da 3. Hafta heyecanı başlıyor | Güney Gazetesi Mersin

BAL’da 3. Hafta heyecanı başlıyor

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 3. hafta heyecanı başlıyor. Silifke Belediyespor, Anamur Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor’un mücadele ettiği BAL 7. Grup’ta maçlar yarın oynanacak.

BAL’da 3. Hafta heyecanı başlıyor


İBRAHİM AYDEMİR

 

Lige 2’de 2 ile başlayan ve lider olan Silifke Belediyespor Adana Vefa Spor’a konuk olacak. Adana Vefa Spor Tesisleri Doğal Çim Saha’da oynanacak müsabaka saat 15.00’te başlayacak.

Hatay bölgesinden Günay Doğukan Yılmaz’ın düdük çalacağı maçta Yılmaz’ın yardımcılıklarını; Mehmet Zekat Yılmaz, Abdulkerim Dalgaç ve Berat Buğra Çelik görev yapacak.

 

ANAMUR KİLİS’İ AĞIRLAYACAK

Anamur Belediyespor, ise Mersin Stadyumu’nda Kilis Belediyespor ile karşılaşacak. Anamur ekibi, haftaya 4 puanla 2’nci sırada girerken; Kilis ekibi ise 2 puanla 10 basamakta yer alıyor. Anamur Belediyespor’un cezasından dolayı Mersin Stadyumu’nda oynanacak maç yarın saat 15.00’te başlayacak. Müsabakayı Hatay bölgesinden Hızır Kurt yönetirken, Kurt’un yardımcılıklarını; Oğuz Yücel Aslan, Eyyup Saydam ve Ali Emir Yolcu yapacak.

 

HOMURLU ANTAKYA DEPLASMANINDA

Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Homurlu 1951 Spor, deplasmanda Antakya Belediyespor Futbol Kulübü ile karşılaşacak. İki takım da ilk haftayı 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile tamamladı. Bu maçı çıkış maçı olarak gören Homurlu ekibi, deplasmanda 3 puanla dönmeyi planlıyor. Müsabakada Adana bölgesinden Emir Toprak düdük çalacak. Toprak’ın yardımcılıklarını; Serhat Akgül, Murat Oruç ve Güney Güneylioğlu yapacak.