Tarsuslu perilere Yalova maçı öncesi moral yemeği | Güney Gazetesi Mersin

Tarsuslu perilere Yalova maçı öncesi moral yemeği

Tarsuslu perilere Yalova maçı öncesi moral yemeği


İBRAHİM AYDEMİR

 

Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, HDI Sigorta Yalova VİP maçı öncesi yemekte bir araya geldi. Tarsus Belediyesi Spor Kulübü Asbaşkanı İsmail Altun, Başantrenör Mustafa Secerlioğlu ve yardımcıları ile oyuncular Tarsus Nova Cafe’nin ev sahipliğinde gerçekleşen akşam yemeğinde buluştu.

Yemekte başantrenör Mustafa Secerlioğlu’dan takım hakkında durum değerlendirmesi yapan Asbaşkan İsmail Altun, takıma Yalova maçı öncesi moral ve destek verdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Tarsus Belediyesi Spor Kulübü Asbaşkanı İsmail Altun ve kulübümüzün kadın basketbol takımı ile bizi akşam yemeğine misafir eden Tarsus Nova Cafe İşletme Sahibi Miraç Kaplan ve Ali Ateş Bey'e Tarsus Belediyesi Spor Kulübü olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Başantrenör Mustafa Secerlioğlu ile Nova Kafe'de durum değerlendirmesi yapan Asbaşkan İsmail Altun takımımıza moral ve destek yemeğinden ötürü teşekkür ediyoruz. Takımımızın her sorunu ile ilgilenen ve yakından takip eden Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan'a teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerine yer verildi.