“Borsamızın kaynaklarını koruyacağız” | Güney Gazetesi Mersin

“Borsamızın kaynaklarını koruyacağız”

Tarsus Ticaret Borsası’nın 1 Ekim’de yapılan seçimleri sonrasında Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ali Seçer, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Seçer konuşmasında “Şunun altını çizerek belirtmek isterim ki, bu kentin Tarsus Ticaret Borsasına olan güvenini, Borsamızın maddi kaynaklarını anamızın ak sütü gibi helal şekilde koruyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“Borsamızın kaynaklarını koruyacağız”


Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer, Borsa’nın üyelerine hizmet için göreve geldiklerini ve bundan sonraki süreçte de Borsa Meclis Başkanı Murat Kaya ve kıymetli meclis üyeleriyle birlikte hareket ederek Borsa üyelerine katkı sağlamaya devam edecekleri söyledi.

“Yeni dönemle birlikte Borsa Meclisi ile birlikte daha aktif çalışmalara imza atacağız” diyen Başkan Ali Seçer “Bizler ‘birlik ve beraberlikte bereket, ayrılıkta azap var’ sözüyle hareket ederek yeni dönemde birçok başarı hikâyelerine imza atma düşüncesindeyiz. Borsamızın hem üyelerinin kazanması, hem Tarsus’umuzun kazanması, hem de ülkemizin kazanması için mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

“GÖNÜL BİRLİĞİYLE GÜVEN TAZELEDİK”

 

Tarsus Ticaret Borsası’nın 1 Ekim tarihinde yapılan seçimlerine gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı da Borsa üyelerine teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer “Tarsus Ticaret Borsasının yarınları için elbirliği ve gönül birliğiyle güven tazeledik. Gerçekleştirmiş olduğumuz Tarsus Ticaret Borsası organ seçimlerinde şahsım ve ekibime gösterilen takdir ve teveccüh ile bizleri Borsamıza hizmet etmeye layık gören tüm üyelerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, şükranlarımı sunarım.

Üyelerimizin bizlere verdiği sorumluluğun dün olduğu gibi yarında kıymetini bilerek çok daha fazla gayret ederek hedeflerimizi süratle gerçekleştireceğiz. Mükemmel bir uyum içerisinde çalışacağımız yönetimimiz, meclisimiz ve çalışanlarımız bugünden sonra yeni vizyon ve yeni ufkuyla, içten gayretleriyle güzel işlere imza atmaya devam edecek.

Burada dediğim gibi bu bir yarış değil bu bir hizmeti daha ileriye götürme çabasının mücadelesiydi. Tarsus iş dünyası bu sorumluluğu bizlere verdi, bizler de iş dünyamızın, üyelerimizin teveccühü ile alnımızın akıyla başarıyla çıktığımız bu seçimden onları da mahcup etmeden bundan sonraki süreçte yolumuza devam edeceğiz. Ben bir kez daha seçime katılım sağlayan sağlamayan herkese sizlerin vasıtasıyla teşekkür ediyorum. Önemli bir seçimdi, iş dünyası kazandı. Şunun altını çizerek belirtmek isterim ki, bu kentin Tarsus Ticaret Borsasına olan güvenini, Borsamızın maddi kaynaklarını anamızın ak sütü gibi helal şekilde koruyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Tarsus Ticaret Borsası şeffaflık, hesap verebilirlik, istişareye açık, işbirliği ve uyum içinde ilkelerinde taviz vermeden yoluna devam ediyor. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” ifadesini kullandı.

Yeni dönemde Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri arkadaşlarıyla uyum içerisinde yeni projelere imza atacaklarına vurgu yapan Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer “Bu süreci devam ettirmek ve yeni başarılara imza atmak için şimdiden birçok projeyi kafamızda tasarladık, bunu önümüzdeki 4 yıllık sürece yaydık, bununla ilgili ilerleyen süreçte Tarsus iş dünyası bunları görecektir. Bu projeleri günü geldiğinde tek tek proje bazında açıklayacağız. Bu sürede çok yakındır” şeklinde sözlerini tamamladı. (Haber Merkezi)