Serdar Bozkurt: “Kulüp içerisinde çok ciddi sıkıntılarımız var” | Güney Gazetesi Mersin

Serdar Bozkurt: “Kulüp içerisinde çok ciddi sıkıntılarımız var”

Ligde kötü günler geçiren Tarsus İdman Yurdu’nda teknik direktör Serdar Bozkurt gazetemize yaptığı açıklamada, “Kulüp içerisinde çok ciddi sıkıntılarımız var. Maddi sıkıntılarımız var. Oyuncularımızın bunlardan dolayı antrenmanlara çıkmadığı zamanlar var. Kulüp içerisinde bunun sıkıntılarını çok ciddi yaşıyoruz. Oyuncular büyük bir enerji düşüklüğü var” dedi.

Serdar Bozkurt: “Kulüp içerisinde çok ciddi sıkıntılarımız var”


İBRAHİM AYDEMİR

 

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu ligde zor günler geçiriyor. Bu sezon 100. Yaşını kutlayan ve şampiyonluk parolası ile yola çıkan Sarı Lacivertlilerde, işler planlandığı gibi gitmiyor. Ekonomik sıkıntılar yaşayan Tarsus ekibinde, teknik ekip ve futbolcularda yaşanan motivasyon kaybı skorlara da yansımaya başladı.

Bu sezon oynadığı maçların hemen hemen tamamında öne geçen ancak skoru koruyamayan Tarsus İdman Yurdu, üst üste alınan beraberliklerle zirvenin uzağında kaldı.

 

 

“MAÇIN HAKKI KESİNLİKLE BU DEĞİLDİ”

 

Maçın ardından gazetemize konuşan Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, kulüpte yaşanan maddi sıkıntıların kendilerini etkilediğini belirtti. Sözlerine Bursaspor maçını değerlendiren Bozkurt, “Büyük bir camiaya karşı oynadık. Çok ciddi bir seyirci desteğini arkasına alarak oynayan bir takım vardı. Hem genç ve dinamik hem de tecrübeli bir oyuncu kadrosu var ama golü biz erken bulduk. Golden sonra 10-15 dakika boyunca üstümüze geldiler. Onun dışında ilk yarıda bütün oyun kontrolü bizdeydi. İkinci yarıda da oyun kontrolü bizdeyken hakemin verdiği çok basit frikikten dolayı gol yedik. Sonrasında yine biz baskı yaparken kontradan gol yedik. Sonrasında tüm riskleri aldık ve golü bulduk. Maçın hakkı kesinlikle bu değildi, kazanıp yenmemiz gerekiyordu. 90+5’te direkten dönen bir topumuz var, onu atsak maçı yine çevirebiliyorduk. Yine söylüyorum zor bir deplasmandı. Baktığımızda 1 puan 1 puandır” dedi.

 

“PARASINI ALAMAYAN OYUNCULAR ANTRENMANA ÇIKMIYOR”

 

Kulübün çok büyük maddi sıkıntılar yaşadığının altını çizen Bozkurt, “Kulüp içerisinde çok ciddi sıkıntılarımız var. Maddi sıkıntılarımız var. Oyuncularımızın bunlardan dolayı antrenmanlara çıkmadığı zamanlar var. Kulüp içerisinde bunun sıkıntılarını çok ciddi yaşıyoruz. Oyuncular büyük bir enerji düşüklüğü var” ifadelerini kullandı.

 

NOT: Haberlerimizin kaynak gösterilmeksizin kullanılması yasaktır.