TÜRSAB’da seçim heyecanı | Güney Gazetesi Mersin

TÜRSAB’da seçim heyecanı

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Mersin Bölge Temsil Kurulu Başkan Adayı Gültekin Uğur, “Seyahat acentalığı mesleğinin ve faaliyet alanının temeli olan Türk turizm sektörünün gelişimine katkıda bulunmak için yola çıktık” dedi.

TÜRSAB’da seçim heyecanı


Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Mersin Bölge Temsil Kurulu Başkan Adayı Gültekin Uğur, seçim çalışmalarını hızlandırdı.

10 Ekim Pazartesi günü 2 liste ile girilmesi beklenen seçimler öncesinde seyahat acentalarını  ziyaret eden ve yapacağı hizmetler hakkında bilgi veren Uğur, “Seyahat acentalığı mesleğinin ve faaliyet alanının temeli olan Türk turizm sektörü ile Mersin turizm sektörünün daha hareketli bir hal alması, gelişime katkıda bulunmak için yola çıktık. Sektörümüzde yaşanan sıkıntıları biliyor, çözüm önerilerini programımız dahilinde planlıyoruz. Turizm sektörü ülkemiz açısından vazgeçilmez bir sektördür. Ülkemize ciddi döviz girdisi sağlayan sektörümüzün, Mersin’de daha geniş kitlelere hitap etmesi için elimizden geleni yapacağız. Seyahat acentalarımızın çalışmalarını kolaylaştıracak projeler ile, onların hakkını savunmak için göreve talibiz” dedi. (Haber Merkezi)