MSK Yarı Finalde | Güney Gazetesi Mersin

MSK Yarı Finalde

Federasyon Kupası çeyrek final maçında Semt77 Yalovaspor’u 84-79 mağlup eden MSK Erkek Basketbol Takımı adını yarı finale yazdırdı.

MSK Yarı Finalde


İBRAHİM AYDEMİR

Misli.com Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Federasyon Kupası çeyrek finalde Semt77 Yalovaspor’u 84-79 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda oynanan maç hızlı başladı. 47 sayının çıktığı ilk çeyreği 22-25 geride tamamlayan MSK, ikinci çeyrekte de istediği oyunu sahaya yansıtamadı ve soyunma odasına 42-48 geride girdi.

 

SON ÇEYREKTE MAÇI KOPARDI

 

Maçın ikinci yarısında ise rüzgar tersine döndü. Oyun üstünlüğünü ele alan temsilcimiz üçüncü çeyreği 16-15 önde bitirerek son çeyreğe 58-63 mağlup girdi. Oyun son çeyreğinde ise heyecan doruk yaptı. Rakibine karşı iyi bir savunma yapan ve hücumda da etkili olan MSK, son çeyreği 23-15 önde bitirerek maçtan 84-79 galip ayrıldı.

Bu skorla birlikte yarı finale yükselen MSK’nın rakibi Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler oldu. Yarı final maçları bugün yine Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda oynanacak ve Youtube TBF kanalından canlı yayınlanacak.