İş İnsanlarından Otizm Köyüne 100 bin lira destek | Güney Gazetesi Mersin

İş İnsanlarından Otizm Köyüne 100 bin lira destek

Mezitli Belediyesi tarafından 2022 yılının Mayıs ayında inşaatına başlanılan Otizm Köyü projesinde çalışmalar devam ediyor. Projeye destek olan hayırsever sayısı da her geçen gün artıyor.

İş İnsanlarından Otizm Köyüne 100 bin lira destek


Projeye maddi destek sağlayan iş insanlarının isimleri Otizm Köyü’nde bulunan atölye ve ünitelerde hayat bulacak. Mehmet Yücesoy’un ismi ‘Resim ve Sanat Atölyesi’nde, Hasan Hüseyin İpek’in ismi ise ‘Duyu Bütünleme Ünitesi’nde yer alacak.

Hayırseverler arasında bulunan Müslüm İpkıran da Başkan Tarhan ile birlikte Otizm Köyü’nü ziyaret ederek projeyi yerinde inceledi.

Yeni Mahalle’de bulunan eski Mezitli Stadyumunun yanında yer alan projeyi gezen Başkan Tahan ve iş insanı İpkıran, mimar Selinay İlk’ten proje hakkında bilgi aldı.

İş insanı İpkıran, böylesi anlamlı projeye destek olmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Başkan Tarhan’a teşekkürlerini dile getirdi.

 

“İŞ İNSANLARININ DAHA DUYARLI OLMALARI GEREKİYOR”

 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Birkaç söylemimde Otizm Köyü projemize destek çağrısında bulunmuştum. Şehrimizde bulunan iş insanları bu çağrımıza kayıtsız kalmayarak, projemize destek oldular. Bugün de hayırsever iş insanı Müslüm İpkıran projemize 100 bin TL maddi destek sağladı. Müslüm İpkıran gibi diğer hayırsever iş insanları Mehmet Yücesoy ve Hasan Hüseyin İpek de 100 bin TL bağışta bulundu. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, diğer iş insanlarının da bu tür konulara daha duyarlı olmaları gerektiğini belirtmek istiyorum” dedi. (Haber Merkezi)