36. Cadde ile 13. Cadde kesişimi 1 hafta trafiğe kapalı | Güney Gazetesi Mersin

36. Cadde ile 13. Cadde kesişimi 1 hafta trafiğe kapalı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekiplerinin, kent genelinde ihtiyaç kapsamındaki bölgelerde aralıksız yürüttüğü yol çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalardan biri olan 3. Çevre Yolu kapsamında, toplam 6 bin 75 metrelik yolda da yenileme ve düzenleme çalışmaları sürüyor.

36. Cadde ile 13. Cadde kesişimi 1 hafta trafiğe kapalı


Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yürütülen çalışmalar kapsamında 36. Cadde ile 13. Cadde kesişimindeki bölgeyi, 1 haftalığına trafiğe kapattı. 4. Çevre Yolu’nda yapılan yolun bir benzerini 3. Çevre Yolu’nda uygulamaya alan ekipler, yol güzergâhında kanalize kavşak sistemini uygulayacak. Çalışmalar sonucunda ana arter haline gelecek 3. Çevre Yolu’nda, Rıfat Uslu ile Ali Kaya Mutlu Caddeleri güzergahındaki Akbelen Bulvarı ile 34. Cadde arasındaki çalışmalarla 3 şerit araç, 1 şerit bisiklet yolu ve yaya yolu tamamlanmış olacak.

 

“ÇALIŞMALAR YAKLAŞIK OLARAK 1 HAFTA SÜRECEK”

 

3. Çevre Yolu düzenleme çalışmalarına istinaden şu an 1 hafta boyunca trafiğe kapalı olacak olan 36. Cadde ile 13. Cadde kesişimindeki güzergahı kullanan sürücüler, bu sürede aşağıda belirtilen alternatif güzergahları kullanabilecek;

Doğu istikametinden batı istikametine giden araçlar 36. Cadde kavşağından kuzeye çıkarak, 15. ve 17. Caddeleri kullanarak batı istikametine gidebilecekler.

Batı istikametinden doğu istikametine giden araçlar ise Migros kavşağından 2. Çevre Yolu’na inerek doğu istikametine gidebilecekler.   (Haber Merkezi)