Zafer coşkusu Mezitli’de yaşanacak | Güney Gazetesi Mersin

Zafer coşkusu Mezitli’de yaşanacak

Mezitli Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu meşaleli yürüyüşle kutlayacak. Başkan Tarhan’ın binlerce vatandaşla birlikte yaptığı geleneksel hale gelen yürüyüşün ardından sanatçı Zeynep Bakşi Karatağ konser verecek.

Zafer coşkusu Mezitli’de yaşanacak


Mezitli Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bu yıl da geleneksel hale gelen meşaleli yürüyüş ve arkasından gerçekleşecek muhteşem bir konserle kutlayacak.

Akdeniz Mahallesi Cuma Pazarı önünden saat 19.00’da başlayacak yürüyüşte, meşale ve ışık şovlarının yanı sıra Türkiye’nin en uzun Atatürk ve Türk Bayraklarından birini açılacak.

Zeytinli Cadde üzerinde bulunan Amfi Tiyatroda sona erecek olan yürüyüşün ardından Türk halk müziğinin ve özgün müziğin yeni kuşak temsilcilerinden Zeynep Bakşi Karatağ, Zafer Bayramı coşkusunu tüm Mezitlililerle paylaşacak.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “30 Ağustos Zafer Bayramımızda da her Milli Bayramımızda olduğu gibi yine el ele omuz omuza olacağız. Gerçekleştireceğimiz meşaleli yürüyüş ve arkasında vereceğimiz konser ile bayram sevincimizi halkımıza yaşatacağız. Yürüyüşümüze katılamayan halkımız da balkon ve pencerelerinden Zafer Bayramı coşkumuza ortak olacak” dedi. (Haber Merkezi)