Baran Gezek, ilk maçına çıktı | Güney Gazetesi Mersin

Baran Gezek, ilk maçına çıktı

Sezon başında Spor Toto Süper Lig takımlarından Yukatel Kayserispor’a imza atan Mersinli Baran Ali Gezek, ilk maçına Medipol Başakşehir karşısında çıktı.

Baran Gezek, ilk maçına çıktı


İBRAHİM AYDEMİR

 

26 Ağustos 2005 yılında Mersin’de dünyaya gelen ve Mersin’deki kulüplerin altyapısında oynayarak kendisini geliştiren Baran Ali Gezek futbolu ile Spor Toto Süper Lig ve 1. Lig’den birçok takımın dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. Yaz transfer döneminde birçok kulüpten teklif alan Gezek, tercihini Yukatel Kayserispor’dan yana kullandı ve Kayseri ekibi ile 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Yukatel Kayserispor’un yanı sıra U16 A Milli Takımı’nda da forma giyen genç oyuncu, Süper Lig’de ilk maçına önceki gün oynanan Başakşehir maçında çıktı. 74.dakikada Miguel Cardoso’nun yerine oyuna giren Baran Gezek oynadığı oyunla teknik direktör Çağdaş Atan ve futbolseverlerin beğenisini topladı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Baran Gezek, “Yıllardır bu arma altında hayalini kurduğum Süper Lig’de oynamanın mutluluğunu yaşıyorum. Berna Başkanımıza, bana güvenen ve şans veren Çağdaş (Atan) hocam ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.