Yenişehir Belediyesinden KPSS adaylarına destek | Güney Gazetesi Mersin

Yenişehir Belediyesinden KPSS adaylarına destek

Yenişehir Belediyesi, 18 Eylül’de yapılacak Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) adaylarına 10 günlük ücretsiz genel tekrar programı ile destek verecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin’deki adayları eğitimlere katılmaya davet etti.

Yenişehir Belediyesinden KPSS adaylarına destek


Geçtiğimiz ay yapılan ancak yürütülen soruşturma kapsamında iptal edilerek 18 Eylül'de yapılacağı açıklanan KPSS için Mersin Yenişehir Belediyesi ve PEGEM Akademi iş birliğiyle hızlandırılmış eğitim programı verilecek.

Genel yetenek-genel kültür ve eğitim bilimleri alanlarında verilecek Türkçe, tarih, coğrafya, vatandaşlık, gelişim psikolojisi, öğretim yöntem ve teknikleri, ölçme ve değerlendirme ile program geliştirme ve öğrenme stratejisi  eğitimi Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde verilecek.  Belirlenen günlerde sabah saat 09.00'da başlayacak ve uzman eğiticiler tarafından verilecek eğitimler 17.30'da sona erecek. KPSS adayları 0530 832 49 02 numaralı telefonu arayarak, başvuru yapabilecek ve detaylı bilgi alabilecek. (Haber Merkezi)