“Kentin Sorunlarıyla İlgili Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz” | Güney Gazetesi Mersin

“Kentin Sorunlarıyla İlgili Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz”

TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu Sekreterliğinde görev değişikliği yaşandı. Geçen hafta yapılan seçimle, TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu Sekreterine İbrahim Yücesoy seçildi. Basın açıklamasına konuşan Yücesoy, yeni görevinde kentin sorunlarıyla ilgili daha da çok çalışacaklarını ve kentin yapı taşlarıyla iş birliği yapacaklarını söyledi.

“Kentin Sorunlarıyla İlgili Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz”


MAYSA DERYAYEVA

 

TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu (Bilgisayar Mühendisleri Odası Mersin İl Temsilciliği, Çevre Mühendisleri Odası Mersin Şubesi, Elektrik Mühendisleri Odası Mersin Şubesi, Fizik Mühendisleri Odası Mersin İl Temsilciliği, Gıda Mühendisleri Odası Mersin Şubesi, Harita Mühendisleri Odası Mersin İl Temsilciliği, İç Mimarlar Odası Mersin İl Temsilciliği, İnşaat Mühendisleri Odası Mersin Şubesi, Jeofizik Mühendisleri Odası Mersin İl Temsilciliği, Jeoloji Mühendisleri Odası Mersin İl Temsilciliği, Kimya Mühendisleri Odası Mersin İl Temsilciliği, Maden Mühendisleri Odası  Mersin İl Temsilciliği, Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi, Mimarlar Odası Mersin Şubesi, Peyzaj Mimarları Odası Mersin İl Temsilciliği, Şehir Plancıları Odası Mersin İl Temsilciliği, Ziraat Mühendisleri Odası Mersin Şubesi) Sekreterliğine seçilen İbrahim Yücesoy, yeni görevlerinde kentin ve halkın yararına çalışmalarını süreceklerini ifade etti.

Konuşmasında kentin temel sorunlarından bahseden Yücesoy, “Bizler geçmişte olduğundan daha fazla kentin sorunlarıyla, meslektaşlarımızın sorunlarıyla, kentin yapı taşlarıyla bir arada görevimizi yürütmek istiyoruz. Kentimizde belli başlı bazı sorunlar vardı bunlardan bir tanesi Akkuyu Nükleer Santrali. Bunun biz her zaman takipçisi olacağımızı buradan bir kez daha belirtmek istiyorum. Mersin Limanın genişletilmesiyle ilgili çalışmalarımızı, teknik raporlarımızı arttırarak yapacağız ve ana konteyner limanın yapılaması için şehrin tüm yapı taşlarıyla bir araya gelerek, çalışmalarını yapacağız. Çamlıbel’de oluşturulacak Su Sporları Merkeziyle ilgili teknik raporlar ve çalışmalarımız tam gaz devam edeceğiz. Mezitli’de küçük sanayi sitesi ve yanında oluşturulacak olan galericiler sitesiyle ilgili takibimiz devam edecek. Yeni çıkacak herhangi konuyla ilgili kentimizin yararına, halkın yararına her türlü teknik hizmeti, teknik danışmanlığı arkadaşlarımızla beraber sürdüreceğiz” diye konuştu.