Toroslar’dan “İlk Nefes Çantası” | Güney Gazetesi Mersin

Toroslar’dan “İlk Nefes Çantası”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın eşi Meltem Yılmaz; yeni doğum yapan anneleri evlerinde ziyaret ederek, dünyaya yeni gözlerini açan minik bebekler için Toroslar Belediyesinin “İlk Nefes Çantasını” hediye etti.

Toroslar’dan “İlk Nefes Çantası”


Toroslar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde sürdürülen çalışma kapsamında bebeğini kucağına alan ailelere hediye edilen İlk Nefes Çantalarında, bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılayacak eşyalar bulunuyor.“Hoş Geldin Bebek” ziyaretleriyle ilçede yeni doğan bebekler tespit edilerek, ailelere ulaşılırken çantaların içinde bebeklerin büyüdüklerinde onlar için ileride anı olacak Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın kaleminden yazılan bir kutlama mektubu da yer alıyor.

 

 “BİZ, BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 

“Biz, büyük bir aileyiz” diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Bu büyük aileye yeni katılan her birey bizim evladımız ve onlar için hazırladığımız “İlk Nefes Çantalarımızı” ailelerimize ulaştırıyoruz. Ailemizin yeni fertlerinin ihtiyaçlarına bir nebze de olsa katkıda bulunmak amacıyla bu ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Minik yavrularımıza sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)