“Sezona iyi başlamak istiyoruz” | Güney Gazetesi Mersin

“Sezona iyi başlamak istiyoruz”

Erzurum’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Tarsus İdman Yurdu teknik direktörü Serdar Bozkurt, “İstediğimiz kadroyu yönetim oluşturdu. İnşallah bizde o kadroyu iyi bir şekilde işleyerek sezona iyi başlamak istiyoruz. Daha sonrasında ise sezon sonunda bizden istedikleri o kupayı ve şampiyonluğu şehre getirmek istiyoruz” dedi.

“Sezona iyi başlamak istiyoruz”


İBRAHİM AYDEMİR

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu, 2022-2023 sezonu hazırlıklarını Erzurum’da sürdürüyor. Günde çift antrenman ile çalışmalarına devam eden Sarı Lacivertli ekibin teknik direktörü Serdar Bozkurt açıklamalarda bulundu.

Takımda hiçbir sıkıntının bulunmadığını belirten Bozkurt, “Takımda her şey yolunda gidiyor. Fizik ve kondisyon açısından ilk etabımı iyi bir şekilde atlatmak istiyoruz. Yavaş yavaş oyuncularımıza yük biniyor ve haliyle yorgunluk oluyor. Bunlar da normal. Takımımızın durumu ve birbirimizle uyumumuz iyi gidiyor. Camiamızın bizden beklentilerini ekibim ve oyuncularım iyi biliyor. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyor. Belki 1. Etabın son günlerinde takım bulabilirsek 1 hazırlık maçı yapabiliriz ama 2.etapta program hazır. Hiçbir sıkıntımız yok. Tarsusluların gönlü rahat olsun. İstediğimiz kadroyu yönetim oluşturdu. İnşallah bizde o kadroyu iyi bir şekilde işleyerek sezona iyi başlamak istiyoruz. Daha sonrasında ise sezon sonunda bizden istedikleri o kupayı ve şampiyonluğu şehre getirmek istiyoruz” dedi.