Tarsus’ta Bozkurt dönemi | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus’ta Bozkurt dönemi

Birol Erol’un istifa etmesinin ardından yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Tarsus İdman Yurdu, Serdar Bozkurt ile anlaştı.

Tarsus’ta Bozkurt dönemi


İBRAHİM AYDEMİR

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu, teknik direktör Serdar Bozkurt ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon Play-Off yarı finalinde penaltılar sonucu Teco Karacabey’e elenen Sarı Lacivertliler, 1. Lig’in kapısından dönmüştü.

Bu yıl kuruluşunun 100. yılında şampiyon olmayı hedefleyen Tarsus ekibi, Birol Erol’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Serdar Bozkurt’un getirildiği açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Geçmiş dönemlerde Bandırmaspor, Sakaryaspor ve Sarıyer gibi kulüplerde başarılara imza atmış değerli Serdar Bozkurt hocamızla anlaşmış bulunmaktayız. İnanıyoruz ki 100. Yılımızda hocamızla ve kıymetli futbolcularımızla nice başarılara imza atacağız. Camiamıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

 

Serdar Bozkurt Kimdir?

 

Serdar Bozkurt. Eski futbolcu ve teknik direktör. 1977 yılında Gaziantep Nizip’te dünyaya gelen Serdar Bozkurt, futbolculuk kariyerinde Futbol Sen Varlıkspor, Ankara Demirspor, Simav Eynalspor ve Ostimspor’da forma giymiştir. Serdar Bozkurt, futbolculuk kariyerini noktaladıktan sonra 2010 yılında Ankara Demirspor’da profesyonel takım antrenörü olarak göreve başlamış ve bu süreçten sonra birçok takımı yöneterek başarıları ile dikkat çekmiştir.