Şampiyon Bolatlı Köyü | Güney Gazetesi Mersin

Şampiyon Bolatlı Köyü

Tarsus İdman Yurdu’nun 100. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Geleneksel Köyler Arası Futbol Turnuvası” şampiyonu Bolatlı Köyü oldu.

Şampiyon Bolatlı Köyü


HABER / İBRAHİM AYDEMİR

 

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu’nun 100. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Geleneksel Köyler Arası Futbol Turnuvası” sona erdi.

Önceki gün Burhanettin Kocamaz Stadyumu’nda Meşelik Köyü ve Bolatlı Köyü arasında oynanan final maçı ile tamamlanan turnuvanın şampiyonu Bolatlı Köyü oldu.

 

 

Tarsus Belediyesi ve Tarsus İdman Yurdu’nun ortak düzenlediği turnuvanın final maçını; Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Kulüp Başkanı Hakan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri de tribünden izledi.

Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada köy halkı da takımlarını yalnız bırakmadı. 100’lerce taraftar tribünlerde takımına destek verdi. Bolatlı Köyü’nün şampiyonluk kupası Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan tarafından verildi. Bozdoğan kazandıkları şampiyonluktan ötürü Bolatlı Köyü futbolcularını tebrik ederek, turnuvada mücadele eden tüm takımlara da teşekkür etti.