Cinnet geçirdi, çocuğunu ve eşini öldürüp intihar etti | Güney Gazetesi Mersin

Cinnet geçirdi, çocuğunu ve eşini öldürüp intihar etti

Mersin’de boşanma aşamasında olduğu öğrenilen 31 yaşındaki şahıs, önce eşini ardından 3 yaşındaki oğlunu tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Cinnet geçirdi, çocuğunu ve eşini öldürüp intihar etti


Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde merkez Toroslar ilçesine bağlı Arpaçsakarlar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki Cevher 3 Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, A.D. (31), çıkan bir tartışma sonrası boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşi N.G.D.'i (25) binanın 1. katındaki evlerinin yatak odasında tabancayla vurarak öldürdükten sonra, 3 yaşındaki oğlu Y.D.'yi de evinin çıkış kapısının önünde aynı silahla öldürdü.

Cinnet geçirdiği ileri sürülen A.D. ardından tabancayla başına bir el ateş ederek intihar etti. Silah sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisin talebi üzerine olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri yardımıyla girilen evde, ailenin cansız bedeni bulundu.

Olay Yeri İnceleme ve savcının yaptığı incelemelerin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Bu arada çiftin yakınları haber alarak geldikleri olay yerinde gözyaşlarına boğuldu.

Öte yandan, A.D.'nin yaralama ve uyuşturucu gibi suçlardan 7 ayrı suç kaydının olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (İHA)