Demir, Milli Tenisçileri Ağırladı | Güney Gazetesi Mersin

Demir, Milli Tenisçileri Ağırladı

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, 12 ve 16 Yaş Tenis Milli takımlarına seçilen Mersinli Tenisçiler Alp Kemal Aksoy ve Toprak Konya’yı tebrik ederek başarılar diledi.

Demir, Milli Tenisçileri Ağırladı


 

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 6-10 Haziran tarihleri arası İstanbul ve Mersin'de düzenlenen “12 ve 16 Yaş Tenis Milli takım Belirleme Turnuvalarında" Mersin TOHM sporcusu Alp Kemal Aksoy ve Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü sporcusu Toprak Konya kendi yaş gruplarında düzenlenen seçmelerde 4'üncü olma başarısı gösterdi. Milli takıma seçilme başarısı elde eden sporcular başarılarını İl Müdürü Ökkeş Demir ile paylaştı.

 

Yapılan kabulde Spor Hizmetleri müdürü Osman Yıldızbakan, İhale ve Satın Alma Birimi Şube Müdürü Levent Yaylacıoğlu, sporcuların antrenörleri Cengiz Tan ve Mehmet Canca da hazır bulundu.

 

Milli takımlara seçilme başarısı gösteren Mersinli tenisçileri ve antrenörlerini tebrik eden Demir, katılacakları uluslararası organizasyonlarda Mersin’i ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ederek Türk Bayrağını dalgalandıracaklarına inandığını belirterek başarı dileklerinde bulundu. (Haber Merkezi)