Furkan Güneş ile yollar ayrıldı | Güney Gazetesi Mersin

Furkan Güneş ile yollar ayrıldı

Furkan Güneş ile yollar ayrıldı


ZELİHA ÖZİPEK

 

TFF 3. Lig’de mücadele eden İçel İdman Yurdu’nda yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Salı günü Mersin İdman Yurdu Meydanı’nda basın açıklaması düzenleyecek olan kulüpte transfer çalışmaları da büyük bir titizlikle yürütülüyor.

Daha önce Erhan Karayer ve Murat Can Bölükbaşı ile yollarını ayıran Kırmızı Lacivertlilerde forma giyen Furkan Güneş de, takımdan ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından ayrılığı duyuran 23 yaşındaki genç oyuncu, “Mersin (İçel) İdman Yurdu’ndan ayrılmış bulunuyorum. Bana çok şey katan bu güzel kulüp hep kalbimde olacak. Desteğini esirgemeyen Metin (Saltık) ve Ümit (Saltık) Başkanıma, Sportif Direktör Vedat (Çoban) abime tüm yöneticilere ve son olarak Şeytanlar Taraftar Grubuna sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Saygılarla” ifadelerini kullandı.

 

İSİM DEĞİŞİKLİNDE SON DURUM

 

Uzun zamandır kulübün isim değişikliğine giderek yoluna Mersin İdman Yurdu olarak devam edeceği konuşulan İçel İdman Yurdu mutlu sona yaklaştı. Mersinli sporseverler tarafından büyük bir heyecanla beklenen isim değişikliğinin basın toplantısında açıklanması bekleniyor. İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ve Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Şevket Varan tarafında ortak düzenlenecek olan basın toplantısında isim değişikliğinde gelinen son durumun kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.